Sunday, January 17, 2010

Through My Window.... :D



Video ni dah di-upload di FaceBook...
Enjoy! :D

Thursday, January 14, 2010

Monday, January 11, 2010

Aku nak buat ape? Skati lah .

Yeayh.. Ini lah perancangan aku dlm dua minggu nie..
Study Break pon Hampir Tamat, So nk exam r lepas nie... Huhu
Jom usha2, ahaks :

Isnin (11/01/10): Accounting. Accounting. Accounting. Accounting. Accounting. Bersabar je lah..


Selasa (12/01/10): Accounting Exam, Mcm maner lah aku bleh kate 13hb, nasib baik dah check blk. Kalau tk , tk masuk exam lah mcm nie... Hahak... Owh accounting, biar pon kau begitu, hanya kau lah paper paling bosan yg aku kene score... Adus~ Hahak!


Rabu (13/01/10): Economics Exam, Yeayh. Aku suke... Hahak


Khamis (14/01/10): Tk leh rehat lagi, SO (Studying Organisation) kene perah otak bnyk2, kene bertahan, boleh punyer.. :D


Jumaat (15/01/10): Exam SO, berkatnya exam ni selepas smayang jumaat, Yeayh! All the best! Hahak :]


Sabtu, Ahad, Isnin (16/01/10) - (18/01/10) : Enjoy! Rest! Yeayh Babe! hahahak!


Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat (19/01/10) - (22/01/10): Orait, back to study mood, coming exam QM (Math), so tk payah lah nak perah sngt otak.. Huhu :)


Sabtu (23/01/10): QM Exam, Yeayh. Last Paper.. Huhu


Ahad (24/01/10): Recovering Day, Hampuskan mindset Exam Mood tuh... hahahak!


Isnin (25/01/10): Sedih giler tk dea cuti lepas exam, Bermula lah sem 2... This time aku kene jadik 128.67% lagi rajin... Hahak!


Nak Blaja skrang.... Tata... All the best semua classmates! :D

Dugaan Nya .

Mampukah ku bertahan.... Lets Go~~


Wahai Dunia, Lihat lah aku... Walaupon aku tk hensem...
Sayangi lah diri sy...

Hahak.. Pelik2 jea aku nie... Hoho

Monday, January 4, 2010

Cobaan Pertama...

video

Lagu: Mencari Conclusion
Artis: Muhd Imran :D (rocks) hahak!
Lokasi: Rumah Ya
Cameraman: Izzat Nazri
Keyboard: Ya punyer.
Pencapap: Palee.

hahak! enjoy. :]

Sunday, January 3, 2010

Yeayh..! Saya penat. Tpi saya gembira, ceria.

Sedang cuba utk menjadi rajin...
Huahaha.... Exam terdekat, 13/01/10 (Accounting)...

Bila lah nak cuti2 betol nie...
Gudnews bagi org gila dkt cni (semenyih campus) tidak ade cuti pon lepas exam 1st sem...
Skrang pon bukan nya cuti2 btol2, cuti study break....

Tension sikit. Penat bnyk. Tk nak complain. Sbb ramai lagi pon penat.
Biar Tersungkur (biar btol ejaan ni). Biar tk tido. Biar Menangis. Asl kan gembira... :D

Yeayh!..Sy akan ajar Care2 nak selalu rasa ceria:

1) Buat2 muka ceria walaupon jika anda tgh emo, pastu tngk dkt cermin, anda boleh tergelak sendrik sbb muka anda sngt hodoh.... :P

2) Pergi Belajar dkt sunway pyramid, bedekatan dgn tempat org ais skating,
Bnyk giler gaya bebas org terhempas yg amat melucukan... hahak! :P

3) Tngk cita "spontan"... Din Beramboi mmg lawak giler... hahak!

4) Main kat playground kanak2, hahak! Best! :D

(01/03/09) : Lamo dah gambo ni... Ahaks...

5) Lu pikir lah sndrik (penulis dah tk dea idea lagi dah)... :P



Owh, skrang mase nya utk sambung blaja.. Happy holidays semua..

Sy Muhammad Imran Bin Abdul Rahman tgh struggling utk exam (Degree in Business Managment) . Pray for me. wish me luck... :]

Saturday, January 2, 2010

Tahun Baru, Azam Baru

Tahun 2009 sudah pon berakhir..
Ntah r, tahun lepas tk set pon ape2 target utk dicapai..
Hahak...

So azam baru tahun nie...

1) merajinkan diri utk study- dah lah degree, makin mls plak... Roomate pon dah tk dea... So tk leh lah nak ikot mls je selalu... So harap2 tahun nie akan jadik rajin giler.. yeayh..!

2) rajin utk jadik sihat- makin lamer kurus.... agak risau lah.... exercise dah berpulun tahun tk buat... tk kan nak main bola jea... tuh pon tk slalu... so tahun ni nak exercise bnyk2, maner taner ade rezeki jadi tinggi lagi... :D

3) Last dan paling penting skali...
Jgn tinggal smayang lagi dah... yeayh...!




Imran, 2010 =]