Monday, May 4, 2009

Summer Camp '09?

Gambar2 dah sedia utk di transfer......
Sila dtng kea hostel utk copy gambar2 summer camp....
Siza tak lah berat sngt, 3.6GB jea.... haha....
Kepada yg dok student house, hantar lah sorang wakil utk copy files gambar2 kat hostel ni....
So tak yah sume dak student house dtng hostel, buat sempit jea... hak2
Ade gambar2 sample di bawah...... Terima Kasih.....





Mmg penat giler r camping nie.... Harap2 smue enjoy dgn gembira.... haha
Isnin plak dan start kelas...... Walaupon masih blom hbs rest, tp kene jugak gi Kolej....
tpi aku isnin tak dea kelas.... So masih boleh rest habes.... Huahaha
Moga2 Kenangan di Summer Camp ini tak akan dilupa kan (kecuali yg ade short-term memory lost)........






Kepada G05, sorry tak dpt gi main PaintBall ngan korang.... Mesti bnyk giler yg rindu aku (prasan jap).... haha.... Kalo boleh, ak nak join korang gak main paintball... boleh headshot sorang2.... tpi aku dah byr dah Rm200 sblom korang planning buat bende nie.... Maaf Sngt2....

7 comments:

.::annemishi::. said...

i've spotted my pic. naak~~ :DD

ar.nsy said...

huhu~
nk summer camp g

mud said...

terima kasih bnyk2 sbb tngkp gmbaq kami, kita dan especilay aku

sorry la weh gmbaq aku bnyk sngt,
sehingga memkan memory yg amat bnyk.

aku perlu bertaubat.

terima kasih lagi! ^^

Makaroni said...
This comment has been removed by the author.
Makaroni said...

Tak pea....
Sebernanyer kalo tak dea ko....
kosong r memory card aku....
jgn sedih..... jgn hirau....
Terima kasih kerna memenuhkan memori hidup ku....hoho~
*asl ayat jiwang plak kuar.

gg_selamber said...

asal due2 mengalah @ wat baek lak nieh (mud n imran)...

len kali,beli memory besar2 skit..:D

equals D said...

im a star