Wednesday, April 1, 2009

Kembali ke spore?

Waaaahhh......
Exam tuk 2nd sem dah nak hbs...
esok lah paper yg last...
4 paper yg lepas pon jawab boleh tahan....
Tp itu tak penting.... ape yg penting?? Berusaha... (bukan kerjasama!)
InsyaAllah murah rezeki dpt lah result yg cemerlang....

Tp ape yg ingin ditujukan disini ialah.... Kembali kea tanah air ku....(sdih bunyi).
2 minggu lepas, baru dpt surat yg di-scan dari sedara ku lalu menghantar e-mail kepada ku dari spore...
Ape yg ditulis disurat tuh........... Kene NS (khidmat negara)....
Biase r spore... kepada anak lelaki-jantan (aku r) berwarga-negara saner mesti wajid attend NS..
(fuh... debaran jantung semakin laju).....

.."tak kan awal sngt?" dlm pikiran tertanyer2,
maklum lar...foundation studies pon blom hbs tak kan nak kene gi NS........
sdih r nnt tetibe kene tinggalkan member kat KL...
sdih r gak nak tinggalkan member seperjuangan yg tahun depan diorang dah nak fly (ke german dan aussie)......
tak sempat r nak ucapkan selamat tinggal kan sume member kat KL nie....
fuh hbs bace trus hilang mood......
(dan terime kasih kepada palee kerana mengalu2kan aku utk check e-mail ngan computer die)

esok hari nyer trus balik kerumah (KL) pastu nak settle ngan ayah pasal bende "NS" nie....
rupe nyer tak hbs bace surat smalam.... kene register tahun depan..... bukan tahun nie.... huahahaha.... malu nyer aku...... belum lagi april fool time tuh rase mcm dah kene... hahahahaaha...
sekian Wasalam....
(sorry tak dea gambar, nnt pas exam aku upload yg cantik2).....
Terima kasih kerana baca.... Comment2!!

3 comments:

Liyana said...

ngah333...
nsib bek thun dpan...
so ad mse lgi nk photoshooting...yeay!!!
ngeeee~

*gmbr yg ko tgkp utk klas kiteorg tuh nnti ak upload...

.::annemishi::. said...

ang wat lawak sggoh laa imran oi.. ha3.. ns taun nih.. adoiiii~~

jom2..... photoshooting lagi~~~~~~~ =D

mud said...

"chewin gum ada keburukannya
nnt xbole maen skate
tersekat sekat nnt"- jantan