Sunday, June 28, 2009

10 perkara, Ku Gumbira. :D

Akhir2 nie aku rase mcm nak lompat kegembiraan... =DD
Nie lah sbb2 nyer....

1. Dpt tau bdak taylor's yg sengal, (Zharfan Zainuddin) akan stop mrepek kat shout box aku yg baru..... =D Mati r korang kalo start blk!!! (Tolong r jgn rosakkan... aku mrayuu....)

2. Camera lame ku, Akira Traveller X-4080 (aka camera buruk-ku) yg sudah 3 bulan hilang, akhir nyer telah dijumpai pada hari sabtu mlm yg lepas!! Yatta! :D

3. Seorang teman ku yg accident sampai kete terblk tpi die masih sihat dan boleh mkn nasi daging merah :D, harap2 time isnin nnt dpt nampak die jln dgn lurus.... Haha! :D

4. Tak sabar nak cuti. =D Tinggal sebulan.... Sakit otak nie... Asl sem nie sngt susah?!!

5. Rambut aku dah nak panjang blk! Yeaayyyhh!!! :DDD

6. Tiga gambar yg ditangkap dpt masuk suratkhabar tempatan.... Pergh!! =DDD

7. Masih sedang menjelajah mkn ais krim.... Mcflurry, Baskin Robin, NewZealand, Walls, Padalpop, Nestle, ABC pak lah, Banana Leaf's banana Split, etc..... Perrgh!! :D There's more to go... =D

8. Tak lame lagi nak amek degree! Aku masih muda, baru 17! yeaahhh!! :D

9. Dpt Blk umah.... :D Dah lamer tak blk umah.... Gembira dpt jumpe adik2 aku, cume adik2 ku tak gembira jumpe aku... =.=

10. Aku makin tinggi dan hensem..... =DDD (Plsss.... jgn jelez....) Hahak!

Mase cepat btol berjalan.... Dah satu stengah tahun dah lepas hbs skolah....
Umur pon terus meningkat.... Aku rase mcm dah tua dah... Haha!
Slamat bergembire! All the best tuk sume! =DDD


(beruk2 yg lompat tepi highway, =.=" apea kes diorang nie?)

(aku lompat mcm torres!!! PErrrggghh!!!)

"Jika anda gembira, anda lompat"


p/s: Post nie khas untuk Zharfan bin Zainuddin bin Nasir bin Ismail...
Nak sngt aku update, amek ko!.. N pls stop rosak kan cbox aku.... Thx... =DD

3 comments:

mud said...

1. loncatan best. penuh bersemgat.
2. bg la camra lama hng kt aku weh
3. indera masih sakit. dia kata dia sakit dlm
4. cuti ajak la aku p rmh hng. singapore ples
5. yay rambut noh in makin
6. masuk paper? natengok natengok
7. belnja aku ais krim. heee
8. talama lg aku nk hbeh ausmat. aku baru 19
9. yay aku lg handsome pada imran. yay

.::annemishi::. said...

aiskrim.. mengingatkanku kpda seseorang. hurm...

ar.nsy said...

makin tnggi dan hensem???
euuuwwwwwwwwwwwwwwwww. T.T