Wednesday, August 19, 2009

Menunggu jawapan.....

Pergh!
Lamanya nottingham ni nak kasi surat. Penat aku tunggu. Dah nak 2 minggu dah.
Paling lambat pon diorang akan kasi hari sabtu ni.

Kalau lah aku di-reject, serta merta nya aku terus gi KBU nak register tok Degree aku.
KBU degree start isnin akan dtng ni, dan aku mmg tak ready lagi tok masuk kelas lagi. huhu.
Tapi kalo dpt masuk, aku duduk umah je lah sampai hbs raya.... Yeayhh...

Tapi, agak keberatan lah nak tinggalkan KBU, bnyk pulak kawan terjumpe kat sana.
Dan juga classmate2 aku, diorang mesti rindu classmate paling muda diorang..
Dan tak sangka career aku sbgai photographer di sana pon akan tamat.
Dan tak sangka, adakah ini "Selamat Tinggal?"





Tapi tak pea, ada seseorg yg ku kenal sudah pon register masuk KBU, dan akan ambik Degree dlm Accounting & Finance (ARU) bername Liyana Kamarul (aka Nana).
So sesape terserempak dgn dia, sila lah buli dia.. (aku dah bagi greenlight ni :P)
Ni link ke blog beliau...nanababyboo.blogspot.com

Kenal2 lah yer.... Dia ade facebook tpi gambar dia tak market langsung... hahahaha (hbs lah aku kene pukul pas nie...)
(Liyana seorg sedare yg tak berguna, hanyalah cheap transporter :P)




Have a Nice Day~
Selamat Berpuasa!
:DD

5 comments:

.::annemishi::. said...

haha.. kesian liyana tuh kot.. kecik molek ja dia.. :)

btul gak... bai2 to photographer xdak gaji nih..

*hish~~ aku x leh mencapap dh laa. :(

Song said...

so? masih comin back KBU untk degree? ternampak u di cafe hari tu.

Makaroni said...

to anneh: hahak... camera rumate ko maseh ade lagi..... pegi lah mencapap bnyk2 :P

to song: still not sure.. waiting for the offer letter from nottingham... lamanya.... :(
owh, i did came juz for a visit... ngah3.. rindu KBU :)

keciq_palee said...

sabar bro..nnt dpt la jwpn tu
insyaAllah dpt r..result ko gmpak kn
haaaa

oooo mntg2 la dlu ko kne buli ngn ktorg
ko suh ktorg buli cousin ko plak
haha

last skli
juz nk ckp
kameramu akan drndui
ko x la
hahaha

nana kamarul said...

oi. gila kuangaja lu mat !!! promote2 gua !!! hahahaha.