Tuesday, September 8, 2009

Blank~ things to do......

Waduh2~ maaf kerana mengeluh.....
Leceh benar bab2 nak tukar2 Kolej ke U ni...
Nak kene bwat tuh lah, ni lah... Haish...
Apa perlu buat?

1) Amek slip result tok final sem kat KBU (Jauhnya dari rumah)
2) Bungkus barang2 dekat hostel centerpoint (Bye2 BU....)
3) Buat medical check up (Haish, aku dah sihat lah)
4) Siapkan, print dan photocopy bnyk document2 penting (Mcm assignment plak dah)

Tapi walaubagaimana pon. Rasa excited pulak nak masuk tempat baru. N paling penting, yg suka-duka citakan aku dah nak start degree. Yeayh!
Tak sangka, seperti sebuah mimpi ngeri dihiasi mimpi indah, tetapi ianya bukan mimpi (hentak kepala kat dinding boleh rasa sakit.... )

Well, nama pon degree. So dah tak leh lah nak main2 lagi. Bila terserempak dgn lecturer KBU, diorang dah kasi nasihat dah supaya jgn tido dlm kelas. (Bukan salah aku nak tido, dah aku ngantok, kenape aku ngantok? sbb mmg aku tak tido mlm. Huahahaha :D )

Yer, makin kita naik level lebih tinggi makin susah lah mmg. So kene lah rajin sikit. Tapi perasaan-ku sekarang agak takot lah. Biasa lah, budak yg tak cukup umur... Huhu..
Tapi dgn nasihat abg pida dan abg zhaf arts, "umur bukan penghalang"... Terus aku berdiri tegak dan mengacukan senjata ke arah musuh (iaitu perasaan takut)....

Sy tahu semua sedang busy belajar utk exam mereka, All the bez semua!!! :D
Kepada penghuni2 KBU, Aku munkin pindah tempat, tetapi ini bukan "Selamat tinggal", tetapi ia "Jumpa lagi"...

All the best semua... Moga2 jasa sy tak akan dilupakan.. Sayonara....

6 comments:

.::annemishi::. said...

wahahah... tido jugak lam klas upanya...

stdy aar lek lok.. moga2 nnt bla aku jmpk blik ang kn.. dh jdi jutawan yg baik hati.. ;;)

n.. insya Allah.. klo dimurahkan rzki.. bla semua bleh fly.. antar aar ktrg kt airport nnt. :D amiin~

keciq_palee said...

imran study leklok
klo tdo dlm kls tu
mimpi la psl aku
mst ko da xtdo lg pastu
hahaha

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

aku akan merindui kamoe..betul umur bukan penghalang..kaw best kot..habis studies lagi awal daripada kitorunk...Alles Gute!!!Was du auch tust,werde ich immer unterstützen.Whatever you do,I'll always support u...yeah!!!jangan lupa kitorunk k..keep in touch..

ar.nsy said...

tsk. ko nk g dah. papai.
study leklok weyh!
err.. ada masa photshooting g. huhu

nadiah said...

all d best im.
jgn jd batman slalu.
nanti sakit.

fityatun_syakirah said...

ala imran...semangt2!!~~pegi tempat baru..umur tuh blakang citer..senyap2 sudeyh..=p