Wednesday, September 23, 2009

Indah walau tanpa bintang.

Seperti biasa shift tido aku lewat seperti biasa.
Bukan tak nak tido, tapi mmg tak ngantok..
Sigh~ *mengeluh tak terhingga..

Aku suke tngk langit time mlm...
Ia buat aku ceria walaupon tgh sedih, tgh down, frust, stress giler... haaaa...
Paling bez time mlm2 buta biler ada full moon ditemani oleh hanya satu bintang bercahaya... :D
Well, tuh je lah kisah nyer.. hahak...

nak tido..... :D
Slamat hari raya.... Jumaat dah nak masuk tempat baru...
Sngt takot... Huhuhuhu....
(p/s: aku mmg tak dea idea, saje2 nak post baru :D)

4 comments:

ar.nsy said...

walaweh~ x sgka ko gini ek. mesti ko menguatkan gg ko dgn menjemurnya d bwh sinar rembulan. hahahaha. XD
camat hari raya

.::annemishi::. said...

tgok bintang agi best smbil baring kt tmpat lapang yg luas.. perggh...

weh.. ang msuk ari jumaat ka? awainya..

keciq_palee said...

cbe baring tengah2 jalan
tgk ape jd agaknye
haha~

nadiah said...

btol fadli! aku stuju dgn idea tu!
cube ah try imran! tp before that wariskan dulu camera ko kat aku! haha