Thursday, July 30, 2009

Semangat kembali...

Exam sedang mai tiba....
Aku takut, nervous, gelisah,
Biarpon ku gembira, excited, ceria....
Tapi tak pea, kita blejar bukan hanya utk exam, tpi utk menuntut ilmu...

So.......
Pergh! Exam! Here i come!
Aku tak sabar nak score utk paper business!
Go! Go! Go! Let's Go!! :D


(Semangat Gila!!)

Owh yea, Lepas exam ni aku akan sambung blaja degree di KBU juga,
Moga2 sedare ku Liyana Kamarul akan join buat degree kat KBU, so boleh lah pau die tiap hari kat cafe...
huahahaha!! :D

p/s: Gambar di atas sangat memalukan... Haha, tpi aku nak tunjuk aku semangat je. Huaha :D

2 comments:

rhuw_biey said...

wah2~!smgtnye..
bguz2..^_^

Lemang said...

semangat la sgt..
nak bergaya je tuh,
haha