Tuesday, July 14, 2009

Sy suke lompat...

Alamak, dah satu minggu dah tak letak post baru....
Sorry kepada pembaca setia (kalau ada lah)....

Dgn penuh dgn tak dea idea, ku letak lah gambar2 ni..
Sila rate gambar2 ni seperti ini, x/5. example: 1/5, 5/5.

1)

"nyanyian aku sngt sedap tanpe music.... "

2)

"mud nyanyi sampai nak buang air......"
(btw, gambar nie bnyk org tak de kerana telah ditapis.... hohoho!)

3)

"aku bukan pervert, aku hanyalah seorg jurugambar sahaja......"

4)

"Gaya mencapap anneh sngt unik....."

5)

"sungguh indah pemandangan sunset...."

dan juge Gambar bonus...

"ini lah adik aku, Muhammad Ikhsan....."

Result-nyer akan diisytiharkan pada minggu hadapan....
Trimas.....

p/s: aku seryes tak dea idea langsung... Sorry....

7 comments:

.::annemishi::. said...

owh terima kasih...
akhirnya publish jua mukaku di blog kamu~

ngah3...

.::annemishi::. said...

lupa lak...

owh adikmu tuh.. ikhsan..

alololoo~~~

comeeeeeeeeel~~~~~~ >.<

wyan166 said...

I like gamber yang ke3
haha...biasalah untuk u buat perkara macam tu...hahahehekk..XP

ar.nsy said...

cis... pandai ko mcapap anne time aku snap gmbr tuh.. rosak pic betul r...

justagirl said...

eee... imran pervert. haha
adek comel gile, tak mcm abg die =p
mud nyanyi sampai muke merah2.
hebat gile. gaye ko nyanyi.... ermmm... no comment lah. tak dpt nk describe. haha~~

mud said...

tudia
revenge of the boxer

Liyana said...

huhuh..comey ar adik~


erm laen kli ku upload pic skang sbuk skit ar nk edit n upload...

weh2..ku ad hjat nk msuk competition amik gmbar architecture tuk PAM..detail nnti ku g tau ko..nak tak?
theme die bgunan bersejarah...